De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Tweede fase wijk De Geurmij in Overdinkel (Losser) komt aan snee

Tweede fase wijk De Geurmij in Overdinkel (Losser) komt aan snee

OVERDINKEL/LOSSER - De kavels in het eerste deelgebied van de toekomstige wijk Geurmeij in Overdinkel zijn op één na verkocht. Voor de gelegenheid zal wethouder Prins va de gemeente Losser zich maandagmiddag naar de wijk in wording spoeden, op de hoek Weverstraat/Pastoor van Laakstraat, waar een bouwbord is opgericht.

In het tweede fase van de bouw kunnen kavelkopers de perceelgrenzen onderling veranderen op voorwaarde dat er verkoopbare kavels overblijven. Ook is er nog één kavel te koop van de eerste fase van Geurmeij. De verkoop van de kavels in het kerdkorp gaat maandag 7 december van start in het gemeentehuis van Losser.

Er is verdeeld over meer fases ruimte voor, afhankelijk van type en tuin, zo'n negentig woningen. In principe betreft het een mix van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kappers en rijtjeshuizen. De voorbereidingen kwamen wat moeizaam op gang, mede door aanvankelijke bezwaren van het nabij gevestigde grondverzetbedrijf Egberink, maar die zijn geplooid. De ontsluiting van De Geurmij geschiedt via Sterkerstraat en de Weverstraat en de kruising bij de Pastoor van Laakstraat en de Lakeringsweg.

Deel dit nieuws!