De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Uitzendmastodont in Almelo na overname van In Person door Asito

Uitzendmastodont in Almelo na overname van In Person door Asito

ALMELO/ENSCHEDE - De overname van het uitzendbedrijf In Person te Enschede door het Almelose bedrijf Timing, onderdeel van de Asito Diensten Groep, betekent dat een nationale speler in het vaderlandse uitzendwezen is gevestigd op het bedrijventerrein Turfkade in Almelo, onder de rook van Aadorp.

Asito Diensten Groep begon enige jaren terug een eigen uitzendorganisatie vanwege het plaatsen arbeidskrachten op de markt van schoonmaak (de corebusiness van Asito) en zorgverleners na de overname in 2006 van Thuiszorg Service Nederland (TSN) van zorgentrepreneur Torny, die nog een paar jaar bleef zitten, maar in 2011 toch vertrok, om  in een ander lucratief gat in de zorgmarkt te springen.

Ook  de door eigenaar/grondvester Kok bij In Person aangestelde directeur Van der Wel zal het vermoedelijk niet redden, mede doordat hij een wat getroubleerde relatie heeft met bestuursvoorzitter Kroeze van Asito. Ooit runde Van der Wel het payrollbedrijf van de famauze uitzendcowboy Van der Noordt waar van alles gebeurde ('Never a dull moment, Wim'), maar uiteindelijk niet helemaal goed ging. Van der Noordt ging andere dingen, waaronder gemeentepolitiek in Enschede, Van der Wel ging door met payrolling via Persoonality, dat bij Asito werd gehuisvest. Ook dat verliep zoals gezegd niet  helemaal Ok√©, waarna Van der Wel verdween, om later, dus door grondlegger Kok van In Person als directeur te worden aangesteld, Het ligt voor de hand dat Kroeze opteert voor de huidige Timing-leidsvrouw Spijker.

 

Deel dit nieuws!