De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Begin renovatie en nieuwbouw zwembad Dorper Esch in Denekamp

Begin renovatie en nieuwbouw zwembad Dorper Esch in Denekamp

DENEKAMP  - De renovatie en nieuwbouw van het zwembad Dorper Esch in Denekamp is vandaag officieel begonnen. Voorbereid en bestuurlijk in kannen en kruiken gegoten door voormalig wethouder Stokkelaar ging wethouder Brand aan de haal met het startsein voor de sloop van het oude recreatiebad.

De wethouder overhandigde als symbolische actie de sleutel van de deur naar het recreatiebad aan ondernemer Weusthof van aannemersberijf Niehof uit Lattrop dat met Leferink Architecten uit Denekamp en Lammerink Installatiegroep uit Ootmarsum het lokale bouwconsortium Noabers vormt. Deze drie bedrijven zullen Dorper Esch renoveren in combinatie met nieuwbouw.

‘Vol vertrouwen overhandig ik de sleutel aan Noabers’, aldus de wethouder in een persbericht. De opening is voor eind volgend jaar voorzien.

Noabers heeft een prachtig plan uitgewerkt voor de renovatie en nieuwbouw van de Dorper Esch. Ik wens jullie veel succes met de bouw. Graag ontvang ik eind 2019 de sleutel weer om het vernieuwde Dorper Esch te kunnen openen!” aldus wethouder Brand. Het huidige wedstrijdbad en het doelgroepenbad blijven de komende tijd overigens gewoon open.

Deel dit nieuws!