De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Adwise in Almelo wint 'Google Global Award' met case Kees (Smit)

Adwise in Almelo wint 'Google Global Award' met case Kees (Smit)

ALMELO - Het conceptenbureau Adwise voor creatief-digitale oplossingen heeft in New York vandaag de Google Global Award gewonnen voor zijn vooruitstrevend en innovatief genoemde karakter en het belang dat het bedrijf op Twentepoort-West voor zijn klanten vertegenwoordigt, inzonderheid vanwege een 'case voor Kees' (Smit). Adwise is het eerste Nederlandse bedrijf ooit dat de zogenoemde Oscar binnen het digitale vakgebied toekend krijgt.

Al ruim twaalf jaar helpt Adwise, dat ook een vestging in Utrecht heeft, klanten met het online realiseren van succes. ‘We zijn ontzettend trots op de organisatie die we hebben neergezet. Met een structuur waarin we continu innovatief zijn. Het is een eer om deze wereldwijde award in ontvangst te nemen’, aldus directeur Westerbeek. Hij spreekt over ‘een erkenning voor de inzet van ons team en de impact die wij hiermee voor onze opdrachtgevers leveren’. De formatie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bureau met ruim zeventig digital professionals. En die groei houdt naar de verwachting van Westerbeek voorshands nog niet op.

Adwise werd liefst vijf keer genomineerd uit ruim vijfduizend inzendingen en viel eerder in de prijzen bij de Google Premier Partner Awards voor Europa, Midden-Oosten en Noord-Afrika). En nu dan de hoogste onderscheiding in de categorie Display Innovation met een case voor Kees Smit Tuinmeubelen. ‘Deze bekroning is een bevestiging van de jarenlange en kwalitatieve samenwerking met Adwise’, zegt directeur E-commerce en marketing Nijhuis van het tuinmeubelenbedrijf in Almelo en Amersfoort.

Deel dit nieuws!