De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Wind in zeilen en aanstelling directeur Ter Steege Gebiedsontwikkeling

Wind in zeilen en aanstelling directeur Ter Steege Gebiedsontwikkeling

Rijssen - Het gaat het bedijvenconglomeraat Ter Steege Bouw Vastgoed weer naar den vleze. Na een stevige afslanking ten tijde van de economisch crisis heeft het concern de wind weer in de zeilen. Bij onder meer de werkmaatschapppij Gebiedsontwikkeling heeft dit geresulteerd in de aanstelling van directeur Takkenkamp, die de bedrijfscultuur door een poos mee te lopen al eigen maakte.

Ter Steege Gebiedsontwikkeling is verantwoordelijk voor de risicodragende gebiedsontwikkelingen van het bedrijf, met het accent op het acquireren en verwerven van locaties voor (her)ontwikkeling van nieuwe woon- en werklocaties. Dit gebeurt bijvoorbeeld al een aantal jaren op de voormalige plek van textieldrukkerij Texoprint/Nijverheid en ook, van iets recenter datum, het gebied Indiƫ te Almelo.

Daarnaast is Ter Steege in de regio Twente bezig met herontwikkeling in de stationsgebieden van Hengelo, Haaksbergen en de thuisstad Rijssen. De realisering van de 'ontwikkeling' geschiedt in nauwe samenwerking met de bouwbedrijven van Ter Steege in de regio. Door de aantrekkende economie ontwikkelt zich volgens algemeen directeur Ter Steege ook de vastgoedmarkt in positieve zin.

Takkenkamp, die al een poos meedraait bij het familiebedrijf, schiet per augustus als directeur van de werkmaatschapppij Gebiedsontwikkeling uit de startblokken. Hij was voorheen verbonden aan Klaassen Vastgoedontwikkeling en - kortstondig - Van Wijnen Projectontwikkeling, waar hij tevens als commercieel directeur fungeerde. Voor 'regiomanager' Tijhof van Ter Steege brengt de nieuwe opzet een uitbreiding van het takenpakket met zich mee. Naast zijn inhoudelijke projectmatige taken zal Tijhof verantwoordelijk worden voor de zogenoemde planning en control van projecten.

Deel dit nieuws!