De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Rijssen-Holten predikt duidelijkheid en grijpt daartoe de Triathlon aan

Rijssen-Holten predikt duidelijkheid en grijpt daartoe de Triathlon aan

Holten – De gemeente Rijssen-Holten grijpt de openingsdag van de Triathlon Holten morgen aan om een campagne te starten, met als doel - zo meldt het gemeentebestuur – ‘de plaatselijke pluspunten duidelijk te maken voor inwoners, bedrijven, bezoekers en studenten’.

De promotiecampagne met de slogan ‘Duidelijk Rijssen-Holten’ zal formeel morgenmiddag in de VIP-tent op de Kalsftermansweide worden gelanceerd. De gemeente Rijssen-Holten heeft naar eigen zeggen ‘veel in huis om trots op te zijn’ en zulks dien expliciet onder de aandacht te worden gebracht, met een website, social media, advertenties, buitenreclame, public relations en andere kanalen ingezet.

De 33ste editie van de Triathlon Holten vindt dit weekend plaats, omlijst met tal van activiteiten, waaronder concerten en markten, met zaterdag de 33e editie plaats van de internationale triathlon van Holten. Rachel Klamer uit Beuningen, gemeente Dinkelland, en haar Zuid-Afrikaanse partner Richard Murray zijn de favorieten in de European Premium Cup. Verder maakt Maaike Caelers na een jaar afwezigheid haar comeback op internationaal niveau

Deel dit nieuws!