De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Tweede vestiging Uniek Bedrijfsmakelaars Twente/Enter in Apeldoorn

Tweede vestiging Uniek Bedrijfsmakelaars Twente/Enter in Apeldoorn

Enter - Het bedrijf Uniek Bedrijfsmakelaars te Enter opent medio volgende maand een tweede kantoor. Deze tweede vestiging is een statig kantoorpand aan de Loolaan in Apeldoorn. 'Door onze landelijke aanwezigheid was het niet de vraag óf maar wannéér we deze stap zouden zetten', verklaart grondlegger/directeur Lammertink, die nog niet zo lang geleden in de bakermat Enter een nieuwe behuizing betrok op de locatie van voorheen café annex zalencentrum Dreijerink.

Over de tweede vestigig nabij Paleis Het Loo: 'Mede door de aanhoudende behoefte aan onze diensten op het gebied van bedrijfsmatig makelen en taxeren vanuit onze klantenkring is besloten om in het centraal gelegen Apeldoorn een full service bedrijfsmakelaarskantoor te openen.'

De dagelijkse leiding aldaar berust bij mede-eigenaar Kemna, die in 2010 binnenkwam bij Uniek en ermee vergroeid raakte. Ook in Apeldoorn zullen de Twentse/Enterse mores heersen: korte lijnen, snelle antwoorden, helder advies en meer daden dan woorden. Lammertink blijft als eigenaar het aanspreekpunt in het moederdorp Enter, maar zal ook wel'es in Apeldoorn opduiken.

Deel dit nieuws!