De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Remondis neemt hoofdmoot van Bruins & Kwast in Goor over

Remondis neemt hoofdmoot van Bruins & Kwast in Goor over

Goor - Het groen- en recyclingbedrijf Bruins & Kwast op het bedrijventerrein Zenkeldamshoek te Goor is verkocht aan de internationale grootmacht Remondis. Dit concern voor de inzameling en verwerking van groenafval, sloop en resthout neemt ook Groen Recycling te Geldermalsen over, maar Groenprojecten en Pure Eco Wood in Goor blijven buiten de transactie.

Remondis was enige tijd en is misschien nog wel in beeld voor de overname van het Twentse afvalverbrandings- en energieopwekkingsbedrijf Twence met vestigingen op de Boeldershoek te Hengelo en Elhorst-Vloedbelt in Zenderen. Eerder werden in Twente Grobben te Almelo en Dusseldorp met meerdere bedrijven in Twente overgenomen.

De moloch Remondis is actief in een kleine veertig landen. ‘Wij zijn blij dat het familiebedrijf Bruins & Kwast heeft gekozen’, stelt het wereldconcern, dat er in dat verband op wijst ook nog steeds een familiebedrijf is. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat wij, samen met de medewerkers van Bruins & Kwast, de onderneming succesvol verder kunnen ontwikkelen.’

Deel dit nieuws!