De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Catsburg in Almelo wil groter bedrijfspand en een Duitse vestiging

Catsburg in Almelo wil groter bedrijfspand en een Duitse vestiging

Almelo - Het bedrijf Catsburg Dak- en Gevelbeplanting te Almelo zoekt naar een nieuwe uitvalsbasis in Nederland en wil ook een nevenvestiging in Duitsland. Dat heeft volgens grondlegger en adviseur Henk Catsburg alles te maken met de toename van het aantal opdrachten, zowel in Nederland als daarbuiten, waaronder dus in Duitsland.

Het bedrijf kreeg onder meer de opdracht voor een futuristische vestiging van de supermarktketen Aldi in Solingen en ook andere plaatsen in Duitsland liggen plannen voor de bouw van grootwinkels, behalve voor het Aldi- ook voor het Lidl-concern, waarvoor momenteel een pand in Huizen wodt beplaat.

Catsburg Dak- en Gevelbekleding heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van metalen en aluminium dak- en gevelbekledingen, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Tevens worden kunststof- en bitumineuze dakbedekkingen  geleverd. Ook de levering en plaatsing van zonnepanelen neemt qua volume toe in belang.

Het bedrijf Catsburg werd bijna 25 jaar geleden in Almere opgericht en verhuisde vijftien jaar geleden naar de Noord-Parallelweg te Wierden om van daaruit in 2009 te verkassen maar het bedrijventerrein Buitenhavenweg te Almelo. Het familiebedrijf biedt tegenwoordig twaalf vaste personeelsleden werk en werkt met een pool van vertrouwde inleners, verspreid over gans het land. De tweede generatie Catsburg, zoon Willem, voert sedert 1994 de directie over het bedrijf.

Het huidige pand in Almelo wordt na zeven te klein voor het bedrijf, dat momenteel met het bouwbedrijf Löwik te Almelo een ingenieus tankstation realiseert in de Belgische stad Gent, aan beide zijden van een autoweg, eigenlijk twee stations verbonden met een luchtbrug.

Deel dit nieuws!