De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • TRIMM uit Enschede wint prijs met digitaal gereedschap voor Ziggo

TRIMM uit Enschede wint prijs met digitaal gereedschap voor Ziggo

Enschede - Het bedrijf TRIMM te Enschede heeft een zilveren Dutch Interactive Award (DIA) in de categorie B2B gewonnen. Het internetbureau uit Enschede kreeg de prijs toegekend voor een online-instrumentarium ten behoeve van Hosted Bellen. TRIMM ontwierp en bouwde het 'digitale gereedschap' voor provider Ziggo. Volgens directeur Woesthuis vervult de prijs hem met trots.

'We zien de prijs als de kroon op ons harde werk', aldus Woesthuis. De jury in hedendaags digi-jargon: 'Goede case en knap hoe een tool in staat is om een multibrand- en countrystrategie door te voeren bij klanten.'

Ziggo biedt sinds kort Zakelijk Hosted Bellen aan: een op bedrijven gerichte dienst waarbij de telefooncentrale wordt vervangen door een virtuele telefooncentrale. Voor het beheer daarvan heeft TRIMM een gebruiksvriendelijk instrumentarium ontwikkeld. Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo, zette de stap van een gedateerde omgeving naar een applicatie die veel gebruikers als aangenaam en handzaam ervaren. De applicatie is in Nederland zonder reclamecampagne of verkoopinspanning al door ongeveer vijfhonderd bedrijven in gebruik genomen. Bestaat er belangstelling in andere landen: op korte termijn worden Ierland, Roemenië, Polen en wellicht Duitsland uitgerold.

Deel dit nieuws!