De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Michelin-ster als kolossale verrassing uitbater T-Bone in Enter

Michelin-ster als kolossale verrassing uitbater T-Bone in Enter

Voor uitbater Jan Roetgering van eethuis de T-Bone te Enter  was het een kolossale verrassing dat hij dezer dagen werd verrast met de mededeling dat hij een Michelin-ster krijgt voor zijn  voor zijn gastheerschap en culinaire hoogstandjes. Roetgering stond zo ongeveer perplex toen hem kond werd gedaan van de ster door de Michelin Gids zaken als kwaliteit, de menukaart, kooktechniek en het personeel.

Voor uitbater Jan Roetgering van eethuis de T-Bone in Enter  was het een kolossale verrassing dat hij dezer dagen werd verrast met de mededeling dat hij een Michelin-ster krijgt voor zijn  voor zijn gastheerschap en culinaire hoogstandjes.

Roetgering stond zo ongeveer perplex toen hem kond werd gedaan van de ster door de Michelin Gids zaken als kwaliteit, de menukaart, kooktechniek en het personeel.

 Jan nam met gloeiende  trots een erebordje van Michelin in ontvangst en dat kleinood heeft inmiddels een prominente plek gekregen bij de ingang.  Hij is met recht en reden zo trots als een pauw, en betrekt ook het personeel in de hulde.

In de Michelin Gids is Bistro T-Bone inmiddels opgenomen en dan lezen we de volgende omschrijving: Alles draait rond de houtskoolgrill in deze sfeervolle zaak, gezellig gelegen in een oud-Hollands pand. Of hij nu T-bone, lamsrack of zeetong op de grill legt.  Jan nam met gloeiende  trots een erebordje van Michelin in ontvangst en dat kleinood heeft inmiddels een prominente plek gekregen bij de ingang.  Hij is met recht en reden zo trots als een pauw, en betrekt ook het personeel in de hulde.

In de Michelin Gids is Bistro T-Bone inmiddels opgenomen en dan lezen we de volgende omschrijving: Alles draait rond de houtskoolgrill in deze sfeervolle zaak, gezellig gelegen in een oud-Hollands pand. Of hij nu T-bone, lamsrack of zeetong op de grill legt.

.

Deel dit nieuws!