Michelin-ster als kolossale verrassing uitbater T-Bone in Enter
Voor uitbater Jan Roetgering van eethuis de T-Bone te Enter was het een kolossale verrassing dat hij dezer dagen werd verrast met de mededeling dat hij een Michelin-ster krijgt voor zijn voor zijn gastheerschap en culinaire hoogstandjes. Roetgering stond zo ongeveer perplex toen hem kond werd gedaan van de ster door de Michelin Gids zaken als kwaliteit, de menukaart, kooktechniek en het personeel.
Voor uitbater Jan Roetgering van eethuis de T-Bone in Enter was het een kolossale verrassing dat hij dezer dagen werd verrast met de mededeling dat hij een Michelin-ster krijgt voor zijn voor zijn gastheerschap en culinaire hoogstandjes.
Roetgering stond zo ongeveer perplex toen hem kond werd gedaan van de ster door de Michelin Gids zaken als kwaliteit, de menukaart, kooktechniek en het personeel.
Jan nam met gloeiende trots een erebordje van Michelin in ontvangst en dat kleinood heeft inmiddels een prominente plek gekregen bij de ingang. Hij is met recht en reden zo trots als een pauw, en betrekt ook het personeel in de hulde.
In de Michelin Gids is Bistro T-Bone inmiddels opgenomen en dan lezen we de volgende omschrijving: Alles draait rond de houtskoolgrill in deze sfeervolle zaak, gezellig gelegen in een oud-Hollands pand. Of hij nu T-bone, lamsrack of zeetong op de grill legt. Jan nam met gloeiende trots een erebordje van Michelin in ontvangst en dat kleinood heeft inmiddels een prominente plek gekregen bij de ingang. Hij is met recht en reden zo trots als een pauw, en betrekt ook het personeel in de hulde.
In de Michelin Gids is Bistro T-Bone inmiddels opgenomen en dan lezen we de volgende omschrijving: Alles draait rond de houtskoolgrill in deze sfeervolle zaak, gezellig gelegen in een oud-Hollands pand. Of hij nu T-bone, lamsrack of zeetong op de grill legt.
.


