De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Almelose politicus Stöteler gaat de PVV in Europa aanvoeren

Almelose politicus Stöteler gaat de PVV in Europa aanvoeren

ALMELO -  Voor de PVV gaat de Almelose politicus Stöteler de Europese lijst aanvoeren. Hij zal de fractie in Straatsburg leiden. Stöteler is al jaren een vaste waarde in zowel de gemeenteraad van Almelo als in de Provinciale Staten  van Overijssel. Dat hij de partij nu ook op Europees niveau gaat vertegenwoordigen maakt de drieslag compleet. Om den brode is hij gerechtsdeurwaarder in zijn woonplaats

Opvallend mag het heten dat onder aanvoering van Stöteler de PVV in Europa geen speerpunt meer maakt van het opzeggen van de contacten met collega-partijen. Dat was bij voorgaande verkiezingen voor het Europees Parlement nog wel nadrukkelijk een uitgangspunt. Stöteler geldt als  enig tijd  als een rijzende ster in de Partij van de Vrijheid, zeker in Almelo, maar ook in Zwolle.

Stöteler is in 1983 is geboren en vervolgens ook  getogen op de stad aan de Aa. Hij bezocht er de Havo op het Christelijk Lyceum te Almelo en studeerde aansluitend rechten. Na zijn entree in de Almelose politiek werd hij tijdens een entree op een debat in door veel kandidaten volkomen genegeerd, van een aantal hem kreeg hij voor noch na het debat reactie, voorman Pauwels van de VVD keerde hem zelfs ostentatief zelfs de rug toe.

Deel dit nieuws!