De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Opnieuw afsluiting mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug

Opnieuw afsluiting mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug

NIJVEDRDAL.HOLTEN - Met ingang van 29 maart zijn de single track mountainbikeroutes over de Sallandse Heuvelrug afgesloten. De planning van de werkzaamheden is aangepast in verband met het paasweekend..De afsluiting is een jaarlijks terugkerende verplichting, omdat de provincie Overijssel eerder heeft bekendgemaakt dat de blauwe mountainbikepaden op de Sallandse Heuvelrug jaarlijks tussen 1 april en 30 september moeten worden afgesloten

Deze MTB-route over de Sallandse Heuvelrug bij Hellendoorn heeft een lengte van achttien kilometer. De route is ook aaneengesloten te rijden met de blauwe route (30 kilometer) in Holten. Met ingang van 29 maart zijn de single-track-mountainbikeroutes over de Sallandse Heuvelrug afgesloten. De planning van de werkzaamheden is aangepast in verband met het paasweekend.

De afsluiting is een jaarlijks terugkerende verplichting, omdat de provincie Overijssel eerder heeft bekendgemaakt dat de blauwe mountainbikepaden op de Sallandse Heuvelrug jaarlijks tussen 1 april en 30 september moeten worden afgesloten.

Deel dit nieuws!