De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Visser treedt uit terug als raadslid Enschede vanwege ziekte man

Visser treedt uit terug als raadslid Enschede vanwege ziekte man

ENSCHEDE - De gemeenteraad van Enschede moet het -in elk geval voorlopig - stellen zonder zijn spraakmakende boegbeeld, want voorvrouw Margriet Visser legt de prioriteit bij haar zieke echtgenoot. Ze kiest voor het verzorgen van haar echtgenoot.

Om die reden heeft ze besloten te stoppen als raadslid van de door haar opgerichte partij EnschedeAnders. Visser was al enige tijd uit de running, maar zet nu definitief een punt. Haar keuze voor mantelzorg werd hedenavond bekendgemaakt door burgemeester Bleker.

In het afgelopen decennium maakte Visser in de Enschedese politiek naam als raadslid met het hart op de tong. Ze trad toe tot het CDA, maar keerde na verloop tijd uit onmin met de politieke koers der christendemocraten deze partij de rug die partij toe om als een-vrouw-partij door te gaan.

Geen dossier of Visser bemoeide zich er mee. Belangrijke dossiers waren voor haar het levensgeluk en de bestaanszekerheid., wijzend op de minder bedeelden in Enschede, waarbij ze nimmer met meel in de mond haar opvattingen uitventte. Ze bekritiseerde onder veel meer het sociale beleid.

Deel dit nieuws!