De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • GB in Hof van Twente wil duidelijkheid over toekomst Rood-Zwart

GB in Hof van Twente wil duidelijkheid over toekomst Rood-Zwart

DELDEN – De raadsfractie van Gemeente Belangen in de gemeente Hof van Twente wil van het college van burgemeester en wethouders weten of er bestuurlijke  plannen zijn om op het terrein van de voetbalclub Rood Zwart woningbouw te plegen. Daartoe zou de Stichting Twickel plannen hebben ontwikkeld.

Volgens zegsvrouw Titshof van de fractie van Gemeente Belangen wordt hierover gesproken. Twickel van het pachtcontract af willen, wat onrust bij de vereniging en omwonenden  heeft veroorzaakt.

Titshof wijst erop dat Rood Zwart heeft in de afgelopen  een ingrijpende verbouwing en uitbreiding plaatsvond, waardoor er nu een multifunctionele accommodatie is  die  volgens haar voor een groot aantal inwoners van Delden van groot belang is.

Het raadslid wenst van het college te horen hoe het denkt over de plannen van Twickel en de effecten daarvan. ‘ Was c.q. is het college gezien het feit dat deze locatie, door de gemeente , niet als mogelijke uitbreidingslocatie is genoemd en wat is de status van deze plannen?' 

En als uitsmijter: ‘ Is het college voornemens medewerking te verlenen aan deze bouwplannen.’

Deel dit nieuws!