De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • ten Hag en Bisterbosch samen verder in makelaardij en financien

ten Hag en Bisterbosch samen verder in makelaardij en financien

ENSCHEDE/APELDOORN – De bedrijven ten Hag en Bisterbos, gerenommeerde ondernemingen de vastgoed- en financiële sector, bundelen hun krachten: ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverlening en Bisterbosch Makelaardij en Financieel Adviseurs bundelen hun krachtend oor samen te gaan wonen op het voormalige vestigingsadres van Bisterbosch aan de Jacob Catslaan.

Bisterbosch – nog altijd een familiebedrijf – bestaat 55 jaar, ten Hag is zelfs al bijna zestig jaar actief in de vastgoed- en financiën. Het samengaan vloeit voor uit de gedeelde ambitie voor vernieuwing en klantgerichtheid. Het weerspiegelt eveneens tevens de strategische focus om de positie en zichtbaarheid op specifieke locaties te versterken.

Met bijna zestig jaar ervaring in de makelaardij en financiële dienstverlening, is ten Hag uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in Oost-Nederland. In de negen vestigingen van de groep ,te Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo, Vroomshoop, Zutphen en Zwolle, werken circa honderd medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Enschede.

Deel dit nieuws!