De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Van Houdt verruilt pluche Enschede voor ambtsketen Rijssen-Holten

Van Houdt verruilt pluche Enschede voor ambtsketen Rijssen-Holten

RIJSSEN-HOLTEN/ENSCHEDE - De gemeenteraaad van Rijssen-Holten heeft besloten de huidige wethouder Van Houdt van Enschede voor te dragen als nieuwe burgemeester van Rijssen-Holten. Hij toonde zich er blij mee, maar zich ook te verheugen op nog 'drie fantastische maanden in  de zelfbenoemde hoofdstad van Twente.
 
Van Houdt is al jaren wethouder namens de ChristenUnie te Enschede, want ondanks zijn jarenlange ervaring is als wethouder is vanaf april de jongste burgemeester van de regio. Hij volgt in de Reggestad burgemeester Hofland op, die er tien jaar hamerde op het aambeeld van het democratische besluitvomingsproces.
 
Van Houdt was bij het Ei van Ko bezig aan zijn derde periode als wethouer, was bovenien senior-wethouder in het college, met in zijn portefeuille  onder meer jeugd en gezin, scholieren, studenten, en kwetsbare inwoners die opvang nodig hebben. 'Mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben, moeten die van ons krijgen. Dat streven past goed bij de christelijk sociale waarden van mijn partij. Ik zet mij ook in voor gelijke kansen voor iedereen, en voor een gezond(er) leven. Het is belangrijk om te investeren in onze jeugd', liet hij weten.
 
 
 
 
 
 

Deel dit nieuws!