De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Enter ligt er goed bij met een stretchtent in het hart van het dorp

Enter ligt er goed bij met een stretchtent in het hart van het dorp

ENTER - In een feestelijke sfeer is vandaag in Enter luister bijgezet aan de ingebruikneming van een evenemententent in het hart van Enter. Daarvoor kwam gedeputeerde Van Haaf naar het centrum van het klompen- en zompendorp. Het initiatief werd enkele jaren geleden genomen door horecazaken, ondernemersvereniging en winkeliers, naar een idee van Rien Mol, met een provinciale subsidie.

Onder het bewind van voormalig wethouder Coes werden de seinen op groen gezet. 'Het idee voor een tent sprak ons wel meteen erg aan', aldus de huidige wethouder Kortenhoeven. 'Een tent op het dorpsplein bevordert nog meer de samenwerking en verbinding tussen ondernemers en het verenigingsleven dankzij de Stadsbeweging van de provincie Overijssel', aldus de wethouder.

De stretchtent kan het hele Dorpsplein in Enter overspannen en is breed inzetbaar voor de Enterse samenleving. Door winkeliers voor bijvoorbeeld modeshows en samenwerkingen met horeca. Maar ook verenigingen kunnen er gebruik van maken. De wethouder daarover: 'Op deze manier kan de samenwerking tussen winkeliers, horeca en het verenigingsleven in Enter meer vorm krijgen.'

Deel dit nieuws!