De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Kortenhoeven en Meulenkamp op bok van platteland in Twente

Kortenhoeven en Meulenkamp op bok van platteland in Twente

GOOR/WIERDEN – De wethouders Kortenhoeven en Meulenkamp zijn geroepen om binnen om in Twente  kar te trekken met het oog op de vele veranderingen ten plattelande. Kortenhoeven is wethouder in de gemeente Wierden en Meulenkamp in de gemeente Hof van Twente. Een van de doelen  is voorfinanciering door gemeenten én provincie. 

Vanuit de Twenteraad, waarin alle veertien Twentse gemeenten zijn vertegenwoordigd, gaat dit span deze kar trekken met als motto dat de boer niet het probleem, maar wél deel uitmaakt van de oplossing. In de Twenteraad is hierover indringend gesproken met en geluisterd naar de bevindingen van de Twekkelose agrospecialist Karin Schukkink en de Wierdense melkveehouder Gerrit van der Kolk.

Van belang is, zo werd in de Twenteraad geconcludeerd, dat wordt gesproken én afgestemd met de provincie Overijssel, in casu gedeputeerde Ten Bolscher van Natuur en Landbouw, maar ook met gedeputeerde Van Hijum van Economie en Innovatie, al zal die volgend voorjaar (statenverkiezingen Overijssel) de provinciale arena verlaten, na acht jaar 'te hebben gezeten'.

 

 

 

wierden en Hof van Twente komen

 

Deel dit nieuws!