De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Klein Poelhuis betrekt in Hengelo nieuw bedrijfspand aan de A1

Klein Poelhuis betrekt in Hengelo nieuw bedrijfspand aan de A1

HENGELO  Het bedrijf Klein Poelhuis Installatietechniek  in Hengelo neemt een nieuwe bedrijfspand en magazijn/werkplaats aan de Hassinkweg in gebruik. De inrichting van het bijna vijftienhonderd  vierkant meter is in volle gang en zal naar verwachting rond mei voltooid zal zijn. In de tussenliggende periode zal het personeel zijn intrek nemen in tijdelijke kantoorunits naast nieuwe onderkomen. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand.

Tijdens die renovatie zal onder meer de kantoorruimte worden uitbreid, komt er een kantine in en een herindeling van het parkeerterrein. Ook zal het gebouw verduurzaamd worden. Vanwege  aanhoudende groei was Klein Poelhuis op zoek naar een nieuw bedrijfspand op een strategische plek.

Het nieuwe onderkomen op het bedrijventerrein Westermaat staat dichtbij de op- en afritten van de A1. Klein Poelhuis Installatietechniek is in 1905 opgericht te Winterswijk. Wat begon als een smederij in Winterswijk is door de jaren heen uitgegroeid naar een bedrijf dat totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek biedt. Klein Poelhuis is onderdeel van de VDK Groep. Deze groep bestaat uit ruim 35 zelfstandig opererende specialistische bedrijven die voornamelijk actief zijn in de installatiemarkt. De afgelopen jaren is de VDK Groep op eigen kracht en door meerdere overnames snel gegroeid.

Deel dit nieuws!