De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • PVV wil opnieuw actie voor meer tempo vernieuwing Oale Bouw

PVV wil opnieuw actie voor meer tempo vernieuwing Oale Bouw

WESTERHAAR - De  bewoners van de Oale Bouw in Westerhaar vrezen dat de woningcorporatie Mijande Wonen hen opnieuw van het kastje naar de muur stuurt, waardoor veel bewoners vrezen langer in een wisselwoning te moeten wonen. Dat zou komen door vertragingstactieken van de corporatie. Er zou 'mondjesmaat' worden gecommuniceerd over renovatie en nieuwbouw.

Dat stelt de fractie van de PVV, die twee zetels de lokale volksvertegenwoordiging heeft, van wie voor bewoonster en gewezen actievoerster Spijker uit de Westerhaarse volkswijk. De angst is dat de gehele wijkvernieuwing veel langer gaat duren dan de afgesproken duur ervan, onder meer doordat noodzakelijke materialen  door de corporatie nog niet zouden zijn besteld zijn.

'We herinneren  ons allemaal nog de slechte start van het project. De PVV heeft zich destijds behoorlijk geroerd in dit  dossier en na luide protesten van ook de bewoners, zijn er afspraken gemaakt tot tevredenheid van alle betrokkenen: bewoners, Mijande Wonen en de gemeente. We hebben altijd de vinger aan de pols  gehouden voor wat betreft de voortgang. De wethouder zou weer in actie moeten komen.

 

 

 

Deel dit nieuws!