De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Coulisse markeert zesde lustrum met parel en bouw pand Enter

Coulisse markeert zesde lustrum met parel en bouw pand Enter

ENTER/GOOR - Door het onthullen van een groot bord met de afbeelding van een futuristisch gebouw is hedenmiddag in Enter het startsein gegeven voor het optrekken van een moderne campus van het internationale zonweringbedrijf Coulisse, dat op de kop af dertig jaar geleden ontstond. Het gaat om een investering van een miljoen of vijftig.

Voorafgaand aan de onthulling van het bouwbord vond in het nieuwe ecocentrum De Parel, een initatief van Maurice en Chris Roetgering, twee broers die dertig jaar geleden vanuit Enter naar het verre oosten trokken om vandaaruit met slim ondernemen en het maken van strategische keuzes hun Coulisse begonnen met met wereldwijd vestigingen.

Van de bouwvalllige boerderij De Parel, met een historie die teruggaat tot het begin van de zeventiende eeuw, is in nauw overleg met onder meer de noabers, de gemeente Hof van Twente en het waterschap Vechtstromen 'parelende nieuwe natuur in een plasdal' tot wasdom gekomen, met weidevogels in het beekdal van het coulissenlandschap.

 

Deel dit nieuws!