De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Oldenzaal: 'Verdiepende samenwerking met Dinkelland/Tubbergen'

Oldenzaal: 'Verdiepende samenwerking met Dinkelland/Tubbergen'

OLDENZAAL - De gemeente Oldenzaal wil het vertrek van gemeentesecretaris annex algemeen directeur Dijkstra aangrijpen voor een verkenning van mogelijke verdiepende samenwerking met de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Gezien de verwachte opdrachtwaarde is een meervoudig onderhandse aanbesteding volgens het Oldenzaalse college van burgemeester en wethouders mogelijk.

Het college heeft daarom besloten gebruik te maken van zijn bevoegdheid om af te wijken van het vigerende inkoop- en aanbestedingsbeleid en de opdracht voor het werven en selecteren van een interim gemeentesecretaris enkelvoudig onderhands te gunnen aan een gespecialiseerd wervingsbureau. Om die reden ontstaat de behoefte en noodzaak om voor de komende tijd een interim aan te stellen.

Er is daar met name voor gekozen om de functie tijdelijk in te vullen in afwachting van de verkenning van mogelijke samenwerking met de gemeenten Dinkelland en Tubbergen. Gezien de verwachte opdrachtwaarde is een meervoudig onderhandse aanbesteding gebruikelijk. Het college maakt gebruik van zijn bevoegdheid om af te wijken van het vigerende inkoop- en aanbestedingsbeleid .

 

 

Deel dit nieuws!