De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   

Overigens CCCXXXII

Waarom we geen persberichten overtikken, dat wilde een wat lichtgeraakte mijnheer uit Dinkelland weten. Hij had een persbericht gestuurd en zag er op deze site niets van terug. Ik legde uit dat er heel veel bladen zijn die alles één op één overnemen - de knip- en plakpers. De bellende mijnheer begon een tirade over de linkse pers, de arrogantie van dé journalisten.  

Ik vroeg wat hij voor de kost deed en uit zijn betoog maakte ik dat hij bij de gemeente werkt, maar een naam of een functie kreeg ik niet. Hij zei dat Heinink wél alles plaatst. Heinink is een uitgever van huis-aan-huis-bladen die elke scheet die overheden, bedrijven en clubs afvuren één op één overneemt. Wij niet. Hij  vond mij arrogant en links en verbrak de verbinding.

Ik denk dat Heinink een uitstekende ondernemer is en hoop dat het hem knippend en plakkend naar den vleze gaat, ik geloof ook niet dat hij denkt dat hij aan journalistiek doet. Van mij mag het er allemaal zijn, weekblad de Roeptoeter, dorpskrant de Kopieermajoor, streekorgaan De Stroopsmeerder - gemeenten, instellingen en mijnheer Dinkeland zijn er gek op.

 

Deel dit nieuws!