De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Nijhof van de PVV in Hengelo vicevoorzitter Staten van Overijssel

Nijhof van de PVV in Hengelo vicevoorzitter Staten van Overijssel

HENGELO - Het statenlid Nijhof van de PVV te Hengelo is vanmidag gekozen tot vicevoorzitter van de Provinciale Staten van Overijssel. Behalve één van de drie staten statenleden van de PVV is Nijhof ook lid van de gemeenteraad in haar woonstad Hengelo.

Nijhof had als oppositielid een in fractievoorzitter Westert een tegenkandidaat vanuit de coaltie, maar dat bleek voor de vorm, want ze won dik, want de vicevoorzitter is al jaren gerecruteerd uit de oppositiebanken. Nijhof ha trouwens ook sterke argumente voor haar kandidatuur. 'Ik ben een vrouw en heb je met mij als voorzitter geen ego-gedoe,, ik ben een moeder en zal er op toezien dat ook de kleinsten aan bod komen, ik ben een PVV'er en verwacht dus geen applaus, ik ben al acht jaar trots statenlid en sta dus aan uw kant, ik werk al jaren samen met Erik Veltmeijer en kan dus best wel wat hebben.'

Nijhof maakt al acht jaar deel uit van Provinciale Staten van Overijssel en fungeerde de afgelopen vier jaar als voorzitter van een aantal commissies, waarbij haar rol nooit sturend was, altijd neutraal, eerder hoffelijk dan hofwegen. Ze zei in haar pitch gezaghebbend te willen zijn als bewaker van het democrarisch proces van politieke besluitvorming - honderd procent onpartijdig.

 

Deel dit nieuws!