De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Verdubbeling aantal bezoekers zwembad Het Ravijn in Nijverdal

Verdubbeling aantal bezoekers zwembad Het Ravijn in Nijverdal

NIJVERDAL - Bij het zwembad Het Ravijn te Nijverdal is het aantal bezoers van vorig jaar nu al gebroken. Sterker nog: het is dit weekend volgens manager Buijserd verdubbeld van 20.500 tot 41.000. En het blijft nog een paar weken open.

De manager van het zwem-, sport- en zorgcomplex wijst op de vroege opening van het zwembad medio april en op de vakantiepieken in juli. 'Alle ingrediĆ«nten waren afgelopen maanden aanwezig voor een spetterend zwemseizoen', aldus Buijserd. 'Natuurlijk bepaalt het mooie weer voor een groot deel onze bezoekersaantallen. Ook diverse speciale acties waaronder de voorverkoopactie via een lokale supermarkt, het toegankelijk geprijsde zomerabonnement, de gastvrije horecavoorziening en de flexibele openingstijden leiden tot dit recordaantal zwemmers in de historie van Het Ravijn', aldus Buijserd in zijn wervende jubelzang.

Het buitenbad van Het Ravijn is in ieder geval nog geopend tot en met zondag 2 september. De multifunctionele accommodatie is ook thuisbasis van de gelijknamige zwem- en  poloclub met 450 leden waar naast de topsport ook de breedtesport hoog in de banieren staat.

Deel dit nieuws!