De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Sprinklerbedrijf in Goor hoofdsponsor van Jeugd Symfonie Orkest

Sprinklerbedrijf in Goor hoofdsponsor van Jeugd Symfonie Orkest

Goor – Het bedrijf Aqua+ te Goor, producent van sprinklerinstallaties, is de komende jaren één van de twee hoofdsponsors van het Twents Jeugd Symfonie Orkest. Het contract werd ondertekend door zakelijk leider Van Nus van het gezelschap en voorzitter Walhof van de Rudolf Walhof Foundation.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Carl Wittrock uit Goor. Getalenteerde jonge muzikanten in de leeftijd van twaalf tot twintig jaar doen ervaringen op en kunnen zich in het orkest ontwikkelen. Ze leren veel op muzikaal vlak, maar door te spelen in het TJSO worden ook andere competenties aangesproken. Creatief denken, oplossingen zoeken, experimenteren, durven vallen en weer opstaan. Vaardigheden die worden versterkt door samen muziek te maken. ‘Wij dragen op deze wijze graag bij aan de ontwikkeling van deze talentvolle jongeren. Met trots verbinden wij onze bedrijfsnaam aan dit fantastische orkest', zegt Walhof in een persbericht van de firma. Van Nus laat op zijn beurt weten dat sponsorgeld ‘van wezenlijk belang is voor onze ongesubsidieerde stichting’.

De sponsoring vindt plaats vanuit de Rudolf Walhof Foundation die van de grond kwam als eerbetoon aan de twaalf jaar geleden overleden oprichter van Aqua+, die zich in 1976 op sprinklers ging toeleggen en daarmee de basis voor het succes van het bedrijf legde. De Foundation focust zich op het ondersteunen van goede doelen die tot duurzame en structurele verbeteringen leiden.

Deel dit nieuws!