De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Elf kanshebbers voor uitverkiezing Beste Bestuurder Twente 2016

Elf kanshebbers voor uitverkiezing Beste Bestuurder Twente 2016

Enschede - Er zijn elf kanshebbers om 'Beste Bestuurder van Twente in 2016 te worden. Onder hen vier zittende burgemeesters en één al vertrokken burgemeester. De jaarlijkse Top 25 zal in het weekend op deze site bekend worden gemaakt.

De kanshebbers zijn burgemeester Van Veldhuizen en wethouder Eerenberg van Enschede, burgemeester Hofland en wethouder Beens van Rijssen-Holten, burgemeester Nauta van de Hof van Twente, burgemeester Welten van Borne, de afgelopen najaar vertrokken burgemeester Hermans van Almelo, wethouder Van Vlaanderen van Haaksbergen, wethouder Walder van Hellendoorn en - wellicht de grootste verrassing - de inmiddels weggestuurde respectievelijk weggelopen wethouders Kleissen en Stokkelaar van de dit jaar vooral door het falen van zo ongeveer de gehele gemeenteraad (de hoogste macht met volksvertenwoordigende, wetgevende en controlerende taken) tot deprimerende inertie onbestuurbaarheid vervallen gemeente Dinkelland.

Vorig jaar werd wethouder Prent van Haaksbergen door de Roskam verkozen tot Beste Bestuurder van Twente, stond wethouder Ten Heuw van Hengelo op twee en eindigde de ook dit jaar goed scorende wethouder Beens van Rijssen-Holten als numer drie.

 

 

 

 

Deel dit nieuws!