De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Oldenzaalse carnavalist Bodewes verrast met koninklijke eer

Oldenzaalse carnavalist Bodewes verrast met koninklijke eer

OLDENZAAL- Uit handen van burgemeester Welman ontving de Oldenzaalse ondernemer Herman Bodewes vandaag eerbewijzen voor zijn niet aflatende inzet ten behoeve van de lokale gemeenschap van de Hanzestad, inzonderheid  de activiteiten die van doen hebben met het vieren van carnaval. Bodewes, overigens een gerespecteerd stadsprins, werd er vandaag voor geridderd.

Het was een voor Bodewes een verrassing, want hij dacht dat het louter om de ingebruikneming van de nieuwe carnavalshallen ging. Dat was ook de aanleiding. Bodewes stond paf toen de burgemeester hem verraste met de mededeling dat het hij voor al zijn werk ten dienste van de Oldenzaalse gemeenschap zou worden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Bodewes, in het dagelijks leven directeur van Shelter Storage, is als voorzitter de grote aanjager van een nieuw hallencomplex voor de bouw van praalwagens. Dat was hard nodig, mede in verband met uiteenlopende regelgeving. De hallen zijn het onderkomen van allerhande activiteiten der zes carnavalsverenigingen in het feestenrijke 'stadje van plezeer'.

Deel dit nieuws!