De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • HST Groep neemt bedrijven Noordendorp Groep en MIGRO over

HST Groep neemt bedrijven Noordendorp Groep en MIGRO over

ENSCHEDE/HAAKSBERGEN – Het transport- en logistiekbedrijf HST Groep uit Enschede heeft Noordendorp Transport en MIGRO Logistiek te Haaksbergen overgenomen. De hoofdactiviteiten van Noordendorp Groep zijn bouwlogistiek, stukgoed Benelux en Duitsland, inclusief het vervoer van gevaarlijke stoffen. Het bedrijf beschikt over meerdere opslagruimtes met een totale omvang van 25.000 vierkante meter. Met een historie van meer dan honderd jaar en het predicaat Hofleverancier is het transportbedrijf een gevestigde naam binnen de regio.

MIGRO Logistiek is een koeriers- en transportbedrijf in Zwolle, werd in 1981 opgericht en sinds 1 juli 2017 onderdeel van Noordendorp Groep. De voornaamste redenen voor de overname zijn de bedrijfsopvolging op de langere termijn, de noodzakelijke schaalvergroting en verdere inzet op verduurzaming via elektrificatie van logistieke diensten. Noordendorp en MIGRO zullen doorgaan onder de eigen naam binnen HST Groep.

De overname van Noordendorp Groep is voor HST Groep een aanwinst, waarmee het zijn activiteiten op de transportmarkt versterkt. Aanvullend op de huidige 430 werknemers van HST Groep, zijn de 85 werknemers 35 vrachtwagens en 50 opleggers een fikse uitbreiding.

Het Twentse familiebedrijf HST Groep biedt zijn opdrachtgevers complete logistieke oplossingen voor wegtransport, fijnmazige distributie, zeevracht, luchtvracht, opslag, magazijnbeheer en extra logistieke dienstverlening. Gevestigd in Enschede, Gronau en Haaksbergen beschikt HST Groep nu over 90.000 vierkante meter opslagruimte. Met een vloot van 235 vrachtwagens en 475 opleggers bedient het bedrijf dagelijks de Benelux, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.

Deel dit nieuws!