De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   

Hollering ziet in Rijssen-Holten een skipiste op Holterberg

Rijssen/Holten – De gewenste locatie voor een skipiste in Twente zou de Holterberg moeten zijn. Dat zegt de ondernemende ambtenaar Hollering van de gemeente Rijssen-Holten in een gesprek met de Roskam. Hollering staat al jaren te boek als de ambtenaar die vele en nauwe contacten heeft met ondernemers, hij kent ze als zijn broekzak en bezoekt ze al jaren in hun bedrijven en zij weten op hun beurt hem ook te vinden, meestal in de horecagelegenheid Poort van Twente aan de Enterstraat te Rijssen. De neerslag van het gesprek met Hollering valt deze week in de papieren editie van de Roskam te lezen. De aanleiding is zijn nakende vertrek bij de gemeente.

Hollering zegt dat “fantaseren” tot mooie dingen kan leiden. In dat verband noemt hij de skipiste. “Neem nu het Oad-kantoor in Holten. Dat kan natuurlijk behouden blijven, maar moet na het faillissement van Oad wel een nuttige bestemming krijgen. Nou, dat zou nu eens een prachtig dalstation kunnen worden voor een skilift naar de Holterberg. Met de mountainbike of de wandelschoenen in de lift en bij Woody’s uitstappen en via allerlei routes weer terug naar beneden.”

* Het gesprek gaat het ook over een nieuw sportcomplex op de Koerbelt, over ondernemende ambtenaren, over verkeerstunnels en kunstwerken.

Deel dit nieuws!