De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Bouwcenter Nobel (Gerrit Tijhuis) koopt pand Hofman Diervoeders

Bouwcenter Nobel (Gerrit Tijhuis) koopt pand Hofman Diervoeders

RIJSSEN- De bouwmaterialenhandel Bouwcenter Nobel van de bouwondernemer Tijhuis heeft het bedrijfspand van Hofman aan de Wierdensestraat te Rijssen gekocht. Het gebouw met productie-, opslag- en kantoorruimtes staat op de hoek met de Klokkendijk waar het kadastraal trouwens al Notter/Wierden heet.

Bouwcenter Nobel, met vestigingen in Eerbeek, Haaksbergen en Lochem, nam enige tijd geleden Imabo Twickel aan de Molendijk in Rijssen over. De gedachte is klanten, particulier en zakelijk, nog makkelijker van dienst te kunnen zijn met ruw- en afbouwmaterialen, hout en plaat, ijzerwaren, gereedschap, keukens, tegels en sanitair. Met een goede regionale dekking van vestigingen/showrooms, zou Bouwcenter Nobel nu voldoen aan de voorwaarde van bereikbaarheid. Het pand in Rijssen staat aan de provinciale weg N350 richting A35 en N347 richting A1.

Hofman Animal Care vestigde zich achttien jaar geleden in Rijssen/Wierden en blijft daar, want vestigt zich op het bedrijventerrein De Elsmoat aan de A1 dat beide gemeenten gezamenlijk exploiteren. Vanwege de groei is gekozen voor de bouw van een nieuw pand op een perceel van anderhalve hectare, grotendeels voor magazijnruimte en voor het overige ten behoeve van productie en kantoorwerk.

 

Deel dit nieuws!