De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Plan voor woningbouw op voormalige plek van Topcraft in Losser

Plan voor woningbouw op voormalige plek van Topcraft in Losser

LOSSER - De gemeente Losser wil woningbouw op de plek van het voormalige Topcraft-terrein aan de Ravenhorsterweg. Het betreft een plan van Vereniging Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Losser, Le Clercq Planontwikkeling en het bouwbedrijf Haafkes,

Het plan voor een nieuw woongebied aan het Dinkeldal in Losser zal komende week in detail worden gepresenteerd door de wethouders Nijhuis van Ruimtelijke Ordening en Prins van Grondzaken) in aanwezigheid van alle participanten: vertegenwoordigers van Vereniging CPO Losser, Le Clercq Planontwikkeling en Aannemings- en afbouwbedrijf Haafkes. Het plan voor een nieuw woongebied aan het Dinkeldal lijkt op voorhand al in zwang te zijn.

De gemeente Losser heeft elf jaar geleden het voormalig terrein van Topcraft (voorheen sociale werkvoorziening) aangekocht om een verouderd bedrijventerrein tussen de bestaande bebouwing van het centrum van Losser en het overgangsgebied richting het Dinkeldal om te bouwen tot een hoogwaardig woongebied. Er is nu belangsteling voor kavels zodat de procedure tot wijziging van het bestemmingsplan in werking kan worden gezet.

Deel dit nieuws!