De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Borne houdt zelfde wethouders; wel herziening portefeuilleverdeling

Borne houdt zelfde wethouders; wel herziening portefeuilleverdeling

BORNE - De gemeente Borne gaat letterlijk en figuurlijk door op dezelfde weg: dezelfde partijen, dezelfde wethouders en dezelfde weg der verbinding. CDA, GB90 en Borne-Nu vormen ook de komende vier jaar de coalitie en de wethouders Mulder van het CDA, Kotteman van GB90 en Velten van Borne-Nu blijven zitten waar ze zaten Er is wél iets veranderd in de portefeuilleverdeling.

Hoe dat met de herziene portefeuilleverdeling zit is in nevelen gehuld, want om nieuws is het niet begonnen in een persbericht dat vanmiddag namens de drie partijen door de griffie werd verspreid, behalve dat het om 'vernieuwing, continuïteit en samenhang in en tussen de portefeuilles 'zou gaan. Een verzoek aan de griffie om meer informatie over de herschikking bleef onbeantwoord.

Het coalitieakkoord heet een aanvulling te zijn op het raadsakkoord met 'de voor Borne belangrijke thema’s infrastructuur en veiligheid' met onder meer, aldus het communiqué, 'een verkeersoplossing voor Zenderen'. Onduidelijk is hoe de voorziene verkeerscongestieverergering in het kerkdorp na aanleg van de zogenoemde Verbindingsweg, die om het industrieterrein De Molenkamp en over de Zenderensche Es wordt gedrapeerd, te gelegener tijd verkeerskundig het hoofd zal worden geboden.

Deel dit nieuws!