De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Bouw sportzaal en huizen op terrein hockeyclub Bully in Oldenzaal

Bouw sportzaal en huizen op terrein hockeyclub Bully in Oldenzaal

OLDENZAAL – Het college van burgemeester en wethouders in Oldenzaal wil medewerking verlenen aan de bouw van een sportzaal in combinatie met de verrijzenis van zes woningen aan de Hunenbultweg/Nardusboer. Het plan van de rugbyclub Bully vergt nog wel een aantal grondtransacties, laat het college weten, maar er is met de gemeente overeenstemming bereikt over een exploitatieovereenkomst. De bouw zal geschieden door bouwbedrijf Warmes en naar de mores van de tijd duurzaam zijn, onder meer door zonnepanelen op het dak.

De bouw kan mede in een stroomversnelling komen doordat er geen bezwaren zijn ingediend doe zouden moeten gewogen, waardoor er dus geen gerechtelijke procedures in het verschiet liggen.

Volgens de plannen omspant de toekomstige sportzaal van ruim vijftienhonderd vierkante meter en verrijzen de woningen voor een deel op en deels bezijden het complex van de hockeyvereniging. Er vindt nog overleg plaats over een plan er ook gymles (tegenwoordig bewegingsonderwijs) zal plaatsvinden tussen de hockeyclub, de gemeente én de scholen.

Deel dit nieuws!