De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Rietman trekt zich vanwege reactie terug als PVV-voorman Hengelo

Rietman trekt zich vanwege reactie terug als PVV-voorman Hengelo

HENGELO – De aangewezen lijsttrekker Rietman van de PVV te Hengelo heeft hedenavond bekengemaakt zich terug te trekken als voorman van de partij van Wilders. De reden voor zijn besluit is dat gezinsleden en hij zelf worden bejegend op een wijze die hem de lust en de moed ontnemen de politieke arena voor de partij zijner keuze te betreden. Ook krijgt hij van familie te heftig horen dat ze weinig op hebben met zijn voornemen voor de PVV in de gemeenteraad te willen. Dat komt te dichtbij en daarom trekt hij de conclusie dat hij het niet moet doen.

De lijst zal nu worden aangevoerd door nummer twee op de lijst, het huidige statenlid Nijhof. Zij is nu lijsttrekker bij de verkiezingen van 21 maart. Haar collega-statenlid Veltmeijer uit Vroomshoop trekt de lijst van de PVV in de gemeenteraad Twenterand.

Daarmee is de statenfractie van de PVV in Overijssel een kennelijke kweekvijver voor de club van Wilders, want vorig jaar werden toenmalig fractievoorzitter Mulder en statenlid Van Aalst namens de PVV vanit de Provinciale Staten in de Tweede Kamer gekozen.

Deel dit nieuws!