De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Hegeman bereikt hoogste punt renovatieproject 29 huizen in Delden

Hegeman bereikt hoogste punt renovatieproject 29 huizen in Delden

DELDEN/NIJVERDAL - In opdracht van de woningcorporatie Wonen Delden renoveert Aannemingsmaatschappij Hegeman uit Nijverdal 29 huizen aan Waterland in Delden en ‘symbolisch gezien’ is daarbij het hoogste punt bereikt. Toch nog reden, waarbij het pannenbier werd vervangen door frisdrank en een warme hap.

Volgens directeur/bestuurder van Manrho van Wonen Delden releveerde het belang van het project, waarmee een miljoen euro is gemoeid. De installateurs vervangen de cv-ketels en de bouwvakkers voorzien de woningen van nieuwe daken met isolatiemateriaal. ‘Dit levert de bewoners extra wooncomfort op en zij gaan minder energiekosten betalen.’ Manrho onderstreepte ook nog eens de nauwe betrokkenheid van de bewoners van de planfase tot de uitvoering. Nog voor de aanbesteding voor dakrenovatie uitging, nodigde Wonen Delden bewoners uit om zitting te nemen in de bewonerscommissie.

Het aannemersbedrijf uit Nijverdal was één van de vier plaatselijke en regionale bedrijven die meededen aan de aanbesteding.

Deel dit nieuws!