De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Samenwerking van Nijhof-Wassink en Emaus Mesthandel en Transport

Samenwerking van Nijhof-Wassink en Emaus Mesthandel en Transport

RIJSSEN/HAAKSBERGEN - Ter versterking van zijn vervoersnetwerk van diervoederproducten heeft het transportbedrijf Nijhof-Wassink te Rijssen besloten een samenwerking met Emaus Mesthandel en Transport te Haaksbergen aan te gaan. Het is de derde nieuwe samenwerking in een korte periode en onderstreept de ambities van Nijhof-Wassink. In de nabije toekomst volgen, meldt de directie, meer samenwerkingen met vervoerders en klanten.

Dankzij strategische allianties in de sector kan het concern zijn transportcapaciteit in Europa verder vergroten en zeven dagen in de week dag en nacht een flexibele opstelling en een betrouwbare levering blijven garanderen. Nijhof-Wassink beschikt over een aanzienlijk en wijdvertakt transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland alsmede in België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen.

Volgens chef Schoemaker van de Feed Logistics: 'Emaus Mesthandel en Transport is een bekende onderneming in de agrarische markt. Met haar transport- en mesthandelactiviteiten in Noord en Oost-Nederland is ze een sterke regionale vervoerder die dicht bij haar klanten staat. Dit past zeer goed bij onze werkwijze en hoe we met onze klanten omgaan. Emaus breidt binnen afzienbare tijd haar vloot voor diervoedertransport met minimaal vijf combinaties uit. Deze nieuwe combinaties gaan onder vlag en regie van Nijhof-Wassink rijden. Met onze nieuwe partners werkt onze Feed Logistics-divisie er zo verder aan om zowel regionaal als internationaal uit te breiden.'

 

Deel dit nieuws!