De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Roetgerink in Enter wil uitbreiden tot ruim een hectare winkeloppervlak

Roetgerink in Enter wil uitbreiden tot ruim een hectare winkeloppervlak

ENTER - Roetgerink Mode heeft de ambitie de grootste in zijn soort te worden. Er ligt, meldt RTV Oost, een plan voor een uitbreiding van de winkel aan de Dorpsstraat met vierduizend vierkante meter tot dik tienduizend vierkante meter; een hectare mode in het hart van Enter. Dat is groter dan de huidige koploper in vierkante meters winkelopprvlak Van Tilburg Mode in Nistelrooij

De bouwplannen krijgen al vorm, aldus directeur Paul Roetgerink vandaag tijdens de uitreiking van de EK Passion Star 2017, een vakjuryprijs voor zelfstandige ondernemers, in de categorie 'Passie met traditie, creativiteit en emotie'. In dat verband werd ook de venieuwingsdrift van het bedrijf geprezen. Het concern omvat kleding, schoeisel en een moderne variant van de oude koffiekamer voor de klanten, nu een brasserie. Volgens de directeur is er spake van voortdurende vernieuwing Roetgerink mikt nog altijd op het winkelen als een persoonlijke beleving, voor het hele gezin.

In de gemeente Wierden waar Enter zijns ondanks toe behoort woedt naar aanleiding van een verzoek daartoe een politieke én maatschappelijke dicussie over de openstelling van winkels op de zondag. Vooral het CDA zit ermee in de maag, zeker de reformatorische smaldeel van de partij, VVD en PPW en NEW zijn onder voorwaarden voor en de ChristenUnie is principeel tegen.

Deel dit nieuws!