De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw bestuur ATC'65 zonder hoogmoed in gesprek met gemeente

Nieuw bestuur ATC'65 zonder hoogmoed in gesprek met gemeente

Hengelo - Het bestuur van de voetbalcub ATC'65 vraagt de gemeente Hengelo deemoedig om fouten uit het verleden te herstellen omdat ze buiten de gemeente om plaatsgrepen, en ook nog op grond van de gemeente. De nieuwe voorzitter Weghorst biedt zijn verontschuldingen aan voor de aanleg van een veld zonder toestemming, op grondgebied van de gemeente zonder de lokale overheid daarvan zelfs ook maar in kennis te stellen.

Dit gebeurde onder verantwoordelijkheid van het vorige bestuur dat volgens Weghorst de hovaardij aankleefde van een gewezen voorzitter die hij niet met name noemde. Hoe dan ook zou de gemeente Hengelo volgens Weghorst de boel nu glad moeten strijken, teneinde een nieuwe start te maken onder een beter gesternte. Naar de overtuiging van Weghorst valt er met het nieuw aangetreden bestuur goed te praten over nu en de toekomst. Hij typeert dit bestuur als 'nieuw, enthousiast en betrokken'. Er dient wat hem betreft in overleg met een schone lei te worden begonnen met de inrichting van het sportpark Slangenbeek, voor nu en de toekomst.

De club, die in 1965 als A Triginta Conditum het levenslicht zag, wil in veel opzichten een nieuwe start maken op het sportpark Slangenbeek aan de Torenlaan.

Deel dit nieuws!