De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • Zicht op bouw van appartementen Badhuis/Ariënsschool in Hengelo

Zicht op bouw van appartementen Badhuis/Ariënsschool in Hengelo

Hengelo - De projectontwikkelaar Van Alsté van Domain Vastgoed formaliseert zijn plan voor de nieuwbouw óp het veelbesproken Badhuis aan de Oldenzaalsestraat te Hengelo dat als fundament gaat dienen voor een 31 meter hoge woontoren met dertig appartementen én de verbouwing van de voormalige Ariënsschool die ernaast staat en waarin tien huurappartementen zijn voorzien.

De bedoeling is beide projecten die een stedenbouwkundige eenheid vormen gelijktijdig te realiseren. De bouw zou volgend jaar zijn beslag dienen te krijgen, vermoedelijk in de tweede helft, omdat een aantal procedurele en inhoudelijke 'besluitvormingsmomenten' nodig zouden kunnen zijn.

Er vindt donderdag in de vooravond voor betrokkenen en andere belangstellenden een informatieve bijeenkomst plaats in de bibliotheek aan de Beursstraat, met tekeningen, effecten, voorschften, prijsindicaties, duiding en de mogelijkheid informatie in te winnen. Er zijn in de bibliotheek dan ook vertegenwoordigers van zowel de ontwikkelaar als de gemeente present voor toelichting.

Deel dit nieuws!