De Roskam op Twitter    De Roskam op Facebook   
  • Home
  • Home
  • Nieuws
  • NTP Infra te Enschede krijgt onderhoud aan wegen Hof van Twente

NTP Infra te Enschede krijgt onderhoud aan wegen Hof van Twente

Goor/Enschede - De gemeente Hof van Twente heeft het bedrijf NTP Infra te Enschede het onderhoud gegund aan wegen waaraan in de loop van dit jaar iets moet gebeuren, met name de reparatie van kapotte verhardingen. Het bedrijf kwam met de inschrijving van 636.000 euro als beste uit de bus tijdens een meervoudig onderhandse aanbesteding.

Volgens afspraak heeft het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad hierover actief geïnformeerd. De raad wil van elke aanbesteding boven een half miljoen expliciet op de hoogte worden gesteld. Het bedrag waarvoor NTP Infra de klus denkt te klaren valt het gemeentebestuur overigens alleszins mee. Er schreven vijf bedrijven in en de firma uit Enschede won op basis van de prijs, was volgens het college trouwens ook het enige criterium was bij de gunning.

Dit stemt het college tot vreugde en optimisme: 'Door het behoorlijke aanbestedingsvoordeel op het onderhoudsbestek van 2016 zijn wij in staat in te lopen op de planning en binnen het totale budget te blijven.' In dit verband meldt het college dat om deze reden de werkzaamheden aan de Plasdijk in Else-Herike eerder kunnen plaatsvinden dan gepland.

Deel dit nieuws!